03 листопада 2020

Практикум для керівників гуртків закладів позашкільної освіти «Формування компетентностей вихованців в умовах роботи гуртка»

Нагадуємо, що 5 листопада 2020 року відбудеться практикум для керівників гуртків закладів позашкільної освіти з проблеми «Формування компетентностей вихованців в умовах роботи гуртка».

Початок роботи о 9:00. Тривалість практикуму - до 15:00.

Відповідно до листа КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» від 01.09.2020 р. № 418/04-14 змінено форму навчання на тренінгу: замість очної навчання відбудеться онлайн на платформі для проведення науково-методичних заходів у період карантину.

Звертаємо увагу, що ми розглядаємо можливість участі педагогічних працівників (додатково до сформованої групи), які долучаться до роботи безпосереднього у день проведення практикуму. 

Просимо всіх учасників ОБОВ’ЯЗКОВО на початку роботи заповнити форму-підтвердження своєї участі у практикумі, яка буде розміщена попереду усіх завдань.

2 коментарі:

  1. Дякую за змісовний практикум. Приємно було, хоча і віртуально, але побачити наших викладачів

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за практикум. Вчасно, цікаво, креативно, саме для позашкільників.

    ВідповістиВидалити

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...