27 липня 2021

30 років – 30 уроків

Розроблені інформаційно-методичні матеріали «30 років – 30 уроків» допоможуть педагогам ефективно організувати підготовку до проведення Дня знань і Першого уроку у 2021/2022 н.р. та сприятимуть формуванню патріотичних почуттів учнів. 


Запропоновані розробки доповнені елементами візуалізації – відеонарисами про Україну та українців, виконаними у техніці пісочної анімації, що забезпечить їх творче використання. Інформаційно-методичні матеріали стануть у нагоді для подальшого використання в закладах освіти у процесі формування патріотичних почуттів та ціннісно орієнтованого навчання і виховання учнів.

1 коментар:

  1. Дякую всьому творчому колективу проєкту під керівництвом Юлії Федорової за чудові презентації, інформаційно- методичні матеріали "30 років -30 уроків. Рекомендую всім педагогам, не тільки для Першого уроку, а й для інших навчально-виховних заходів. Бажаю всьому талановитому колективу ще більших успіхів, творчого натхнення і достойної матеріальної винагороди.

    ВідповістиВидалити

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...