06 червня 2022

Військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді в умовах боротьби за Україну

7 червня 2022 року о 11:00 в режимі онлайн відбудеться круглий стіл «Військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді в умовах боротьби за Україну».


Мета круглого столу – обговорення актуальних проблем та перспективи розвитку військово-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді в умовах боротьби за Україну.

Пріоритетні тематичні напрями роботи круглого столу:
  1. Національна консолідація і боротьба за українську національну ідентичність в умовах війни Росії проти України.
  2. Актуальні проблеми і модернізація військово-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді в закладах освіти в умовах боротьби за Україну.
  3. Зв’язок фізичного виховання учнівської та студентської молоді в закладах освіти з підготовкою до захисту України в умовах сучасних викликів.
  4. Домедична допомога юнаків і юнок у підготовці до захисту України.
До участі у круглому столі запрошуються наукові, науково-педагогічні працівники, відповідальні за патріотичне виховання в закладах післядипломної педагогічної освіти, аспіранти і здобувачі, працівники наукових лабораторій, керівники освітніх установ і закладів освіти, педагогічні працівники тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...