22 вересня 2022

Школи запрошують долучитись до Міжнародного уроку доброти

Благодійний фонд «Щаслива лапа» запрошує вчителів та учнів долучитись до проведення ІІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Для участі вчителі мають самостійно у період з 3 по 7 жовтня 2022 року провести з учнями урок, присвячений домашнім та безпритульним собакам та котам.

Під час проведення уроку учителі можуть використати методичні матеріали – ігри, аудіоказки, конспекти інтерактивних уроків, розроблені спеціалістами фонду «Щаслива лапа».

Усі нові та вподобані аудиторією раніше тематичні розробки можна знайти на сайті, щоб використовувати їх онлайн чи завантажити на власний комп’ютер.


Якщо школа має бажання не лише долучитись до проведення заходу, але й отримати електронний сертифікат учасника, необхідно до 7 жовтня заповнити заявку на участь за посиланням, провести урок та надати фотозвіт.

Звіт треба надсилати на електронну адресу bioetika@happypaw.ua до 10 жовтня.

Усі школи, які подадуть заявку на участь, проведуть уроки у більш ніж 70% класів школи та вчасно надішлють якісний фотозвіт, отримають у подарунок настільну освітньо-розважальну гру «Happy paw».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...