13 жовтня 2022

Навчання за програмою підвищення кваліфікації керівників гуртків соціально-реабілітаційного та гуманітарного напрямів закладів освіти

У період з 17 по 28 жовтня 2022 року відбуватиметься навчання за програмою підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей керівників гуртків соціально-реабілітаційного та гуманітарного напрямів закладів освіти» (керівник навчання – Світлана Єфіменко, керівник групи – Сергій Пляка). Навчання буде здійснюватися у форматі онлайн.


Початок занять щодня о 8:30 на платформі для проведення відеоконференцій Google Meet https://meet.google.com/wtw-ubgb-msk.

Окрім лекційно-практичних занять, наприкінці другого тижня навчання 27.10 відбудеться конференція з обміну досвідом, захист випускних робіт (індивідуальних чи колективних проєктів) здобувачів освіти, а 28.10залік.

З метою інформаційної підтримки освітнього процесу створено спеціальний Інтернет-ресурс https://sites.google.com/view/ppk17102810 із навчально-методичними матеріалами та розміщено анкети-опитувальники.

ВАЖЛИВО!

У випадку якщо до початку навчальних занять або під час їх проведення лунатиме сигнал «Повітряна тривога», учасники освітнього процесу мають перервати навчання та перейти у найближчі укриття для захисту життя та здоров’я. Після оголошення відбою повітряної тривоги здобувачі освіти повертаються до навчання згідно розкладу занять.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...