29 жовтня 2020

Обласний семінар-практикум для відповідальних за проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура)

11-12 листопада 2020 року в режимі онлайн відбудеться обласний семінар-практикум з національно-патріотичного виховання для відповідальних за проведення районних (міських, ОТГ) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура).

Проблема семінару: «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура): основні аспекти її організації та проведення».

Реєстрація учасників заходу здійснюється за посиланням.

Робота онлайн-семінару розпочнеться 11 листопада 2020 року о 10.30 за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій та вебінарів ZOOM.

Для участі в семінарі-практикумі необхідно завантажити та встановити програму «Zoom Client for Meetings» https://zoom.us/download.

Детальніше у листі комунального закладу "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлиснкього" від 20.10.2020 р. № 543/19-09.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...