01 квітня 2021

Онлайн-практикум для педагогів-позашкільників Помічнянської міської громади

30 березня 2021 року відбувся онлайн-практикум для педагогів-позашкільників Помічнянської міської громади.

Упродовж робочого дня у спільній взаємодії керівники гуртків закладів освіти м. Помічної визначали нові професійні ролі і завдання сучасного педагога-позашкільника та розробляли пропозиції щодо ефективного впровадження компетентнісного підходу для оновлення змісту позашкільної освіти.

Окрім того, в ході роботи розкрито питання «Партнерська взаємодія з батьками та громадою у процесі формування компетентностей».

Педагоги запропонували власні дієві лайфхаки партнерства з батьками для успішного формування компетентностей дитини, прорекламували цікаві проєкти та ініціативи, що були реалізовані у співпраці з партнерами.

У ході практикуму педагоги опановували техніки та інструменти ефективного впровадження інноваційних форм, методів та технологій роботи з учнівською молоддю, що забезпечують розвиток особистості та формування компетентностей.

Зокрема, керівники гуртків ознайомилися з інтернет-сервісом для графічного дизайну Canva. Під час самостійної роботи педагоги переконалися у великому потенціалі зазначеної онлайн-платформи щодо цифрової творчості учнів.

Ознайомлення керівників гуртків з інтернет-ресурсом «Презентаційний простір позашкілля» спрямовано на аналіз запропонованих майстер-класів, творчих підходів, стилів та оригінальних технік з метою їх подальшого використання в роботі гуртка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...