10 травня 2022

Учителів запрошують у групи психологічної підтримки освітян


Українських педагогів запрошують долучитись до роботи груп підтримки для освітян у межах проєкту психологічної підтримки «Поруч».

Участь у проєкті можуть узяти вчителі, які під час війни відчувають потребу у спілкуванні з колегами та фахівцями-психологами.

Під час групових зустрічей обговорюватимуть, як учителі можуть підтримати себе та учнів, як керувати емоціями у складні часи, як реагувати на поведінку дітей екологічно та де знайти ресурси для цього.

Освітяни отримають фахові поради від кризових психологів проєкту «Поруч», будуть досліджувати власний емоційний стан та дізнаватимуться, як реагують діти на різні ситуації під час війни.

Онлайн-зустрічі тривалістю 60 хвилин відбуватимуться на платформі Zoom двічі на тиждень упродовж місяця. У групі працюватиме до 10 учасників та ведучий-психолог.

Час проведення зустрічей погоджуватимуть індивідуально з кожним учасником групи. Участь є безкоштовною.

Щоб долучитися до проєкту, необхідно заповнити форму.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...