25 травня 2022

Підлітків запрошують на заняття з профорієнтації

Мала академія наук України та Фонд ООН у галузі народонаселення розпочинають проєкт #CVIDOMI для підлітків, які обирають свій майбутній фах.

Команда менторів допоможе визначити сильні сторони дітей для свідомого вибору кар'єрного шляху

Участь у проєкті можуть узяти підлітки 14-17 років, які в умовах війни не знають, який напрям і форму особистого розвитку вибрати, щоб рухатися вперед.
Усього проєкт охоплюватиме три напрями, серед яких лекції, розмови та сесії з профорієнтологами. Також підлітки будуть спілкуватися з психологинями на різноманітні навколокар’єрні теми, що хвилюють молодь.

Реєстрація для участі в проєкті триватиме до 29 травня.

Заняття починаються 6 червня 2022 року, під час яких команда менторів і психологинь допоможе визначити сильні сторони дітей, знайти себе та сформулювати власні очікування від майбутнього. Після участі у проєкті підлітки матимуть достатньо знань для свідомого вибору кар'єрного шляху.

Усі події проєкту #CVIDOMI відбуватимуться в онлайн-форматі на платформах «Zoom» і «Google Meet».

Детальніше за покликанням: https://osvita.ua/news/86493/
.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...