13 червня 2020

Онлайн-марафон "Як отримати мільйон переглядів"

Безкоштовний онлайн-марафон про мобільну журналістику для підлітків від UA: Суспільне мовлення.

З 15 до 19 червня 2020 року Дитяча академія суспільного мовлення PMA Juniors запускає онлайн-марафон «Мобільна журналістика: як отримати мільйон переглядів?» для дітей та підлітків 12–14 років, які цікавляться медіа.


Головна мета проєкту — формувати новий рівень медіаосвіти в молоді. Дитяча академія допоможе реалізувати таланти, навчить критично оцінювати й аналізувати інформацію, яку дитина отримує зі ЗМІ, і покаже, як створювати якісний медіаконтент.

Молодь, яка хоче дізнатися, як знімати сюжети, професійно стрімити й не розгубитися в прямому ефірі, може зареєструватись на п’ятиденний безкоштовний тренінг за посиланням.

На онлайн-марафоні підлітки дізнаються, як монтувати відео на телефоні або планшеті; як працювати в прямому ефірі; як обрати правильний гаджет для мобільної журналістики й налаштувати його; як правильно та безпечно знімати відеоісторії; що таке громадянська та мобільна журналістика.

Також учасники марафону дізнаються все про формати роботи: відеопрезентації, кепшени, мобільний репортаж і проморолик.


З учасниками працюватиме Роман Даниленков — журналіст, тренер Deutsche Welle Akademie, а також співзасновник та виконавчий директор медіагрупи «Накипіло», який навчить практичних прийомів й акцентуватиме увагу на безпеці дітей під час знімального процесу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...