10 жовтня 2019

Науково-практичний семінар директорів закладів позашкільної освіти

16 та 17 жовтня 2019 року відбудеться науково-практичний семінар директорів закладів позашкільної освіти з проблеми «Нова модель закладу позашкільної освіти – нові можливості для розвитку педагогів, вихованців, громади».

Додано 11.10.2019 р. Програма семінару.
Звертаємо увагу, що 16 жовтня учасники семінару працюватимуть на базі Новомиргородського районного центру дитячої та юнацької творчості Новомиргородської районної ради, а 17 жовтня – на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».

Для учасників методичного заходу заплановано трансфер автобусом за маршрутом Кропивницький-Новомиргород-Кропивницький. Від'їзд учасників із Кропивницького 16 жовтня о 9:00 від комунального закладу "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського".

Оформлення документів щодо поселення в гуртожиток інституту буде здійснюватися 16 жовтня з 8 до 9 години.

Учасникам семінару необхідно до 15.10.2019 р. зареєструватися у формі за посиланням https://cutt.ly/oei2b5V

За результатами участі та реалізації творчих завдань учасники заходу отримають сертифікати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...