31 жовтня 2019

Інтернет-семінар бібліотекарів закладів освіти

Шановні бібліотекарі, методисти методичних служб!
Нагадуємо, з 4 по 8 листопада 2019 року буде проходити інтернет-семінар з проблеми «Розширення читацької аудиторії засобами веб-ресурсів в умовах нового змісту освіти».
Програма інтернет-семінару
Мета: ознайомлення з сучасними бібліотечними формами щодо просування книг і розширення читацької аудиторії засобами веб-ресурсів, представлення власних напрацювань з означеної проблеми для збагачення банку перспективних форм роботи з читачем та їх популяризація серед бібліотечної спільноти
Терміни проведення: 4-8 листопада 2019 року.
До участі запрошуються: бібліотекарі закладів освіти, методисти методичних служб, педагоги, усі бажаючі, кому цікава означена вище тематика.
Зазначимо, що ефективність інтернет-семінару обумовлена активністю всіх його учасників. Важливо не лише представити на віртуальній дошці Padlet матеріали з досвіду роботи відповідно до заявленої теми, а й долучитися до їх обговорення у формі коментарів під кожним матеріалом.
План проведення:
1. Реєстрація учасників інтернет-семінару з 1 по 4 листопада 2019 року за посиланням
2. Розміщення власних матеріалів на віртуальній дошці Padlet (за посиланням:
https://padlet.com/nadin051/ah81mpp852kt
з 1 по 7 листопада 2019 року та перегляд усіма учасниками інтернет-семінару з наданням коментарів.
3. 8 листопада 2019 року підбиття підсумків інтернет-семінару та визначення ретингу кращих представлених матеріалів.
До уваги учасників інтернет-семінару!
Матеріали (серед них можуть бути: віртуальні виставки, інтерактивні плакати, буктрейлери, інтерактивні ігри чи ігрові програми) на дошці Padlet розміщуються у відповідних колонках. Обов'язково необхідно вказати прізвище й ім’я, скорочену назву закладу та анонс ресурсу.
При додаванні коментарів, обов’язково зазначаєте своє прізвище та ім’я.

2 коментарі:

  1. Доброго дня! Прошу вибачення, але чомусь посилання для розміщення власних матеріалів не дієве, чи я роблю щось не так.
    З повагою, Бебих Ніна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня, пані Ніно! Посилання виправили - спробуйте зараз.

      Видалити

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...