17 вересня 2021

Майстер-клас для керівників хореографічних гуртків та колективів закладів освіти

16 та 17 вересня 2021 року відбувся майстер-клас для керівників хореографічних гуртків та колективів закладів освіти «Формування компетентностей вихованців в умовах роботи хореографічного гуртка, колективу». Майстер-клас проходив у рамках Всеукраїнського фестивалю народного танцю «Ятранське коло».


Фестиваль об’єднав відомі хореографічні колективи Кіровоградської області: «Світанок», «Час Пік», «Росинка», «Аеліта», «В гостях у казки», «Алегро», «Карамелька», «Веселка». Разом з ними виступали дитячі колективи із інших міст України, зокрема: «Ренесанс» (Полтава), «Заповіт» Харків), «Веснянка» (Хмельницький) та «Вітамінчики» (Київ).

У ході майстер-класу заслужені артисти України Вікторія Карпенко та Микита Літвінов, які представляють Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського акцентували увагу на техніці та характері виконання елементів народної хореографії Центральної України, Волинського регіону, Слобожанщини, Донеччини.

Також для учасників фестивалю та майстер-класу проведено практичні заняття, реалізовано роботу в локаціях на базі театру ім. М.Л. Кропивницького, Кіровоградської обласної філармонії, заповідника-музею І.К. Тобілевича (Карпенка-Карого) Хутір Надія.

Для керівників хореографічних гуртків та колективів організовано творчу зустріч із артистами академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» та екскурсію до Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату.

Фотозвіт із заходів дивіться тут >>>

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...