14 грудня 2022

Підсумки Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек на Кіровоградщині

Підведено підсумки Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!» на Кіровоградщині. Бібліотекарі мали змогу презентувати свої креативні ідеї й бібліотечні інновації на віртуальній дошці спільного доступу Padlet «В нас єдина мета – Україна свята, нездолана ніким і ніколи!» та заповнивши Google-форму.

Найбільш активним бібліотекарям оголошено ПОДЯКИ комунального закладу «КОІППО імені Василя Сухомлинського».


Зазначимо, що палітра представлених бібліотечних форм патріотичного спрямування, опублікованих найбільш активними бібліотекарями, це – відео та фото звіти проведення місячника, віртуальні виставки та інтерактивні плакати та онлайн-паркани; фоторепортажі проведення конкурсів, акцій, челенжів та результатів проєктної діяльності; розробки онлайн-ігор та вправ; інформаційно-просвітницькі матеріали у форматі презентацій, інформаційних парканів, тематичних сторінок блогів, сайтів тощо.

Упродовж листопада була надана можливість як представити матеріали на віртуальній дошці, так і переглянути ресурси колег та оцінити їх матеріали, а ще ознайомитися з креативними ідеями для їх подальшого використання у практичній діяльності.

Дякуємо за Вашу активну позицію у формуванні патріотів нашої рідної УКРАЇНИ!

Працюємо заради МИРУ та якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...