20 грудня 2022

Наші здобутки та перемоги

23-25 листопада 2022 року одночасно відбулися XIV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та ХІІІ міжнародна виставки «Сучасні заклади освіти». Цього року виставка відбулася у форматі онлайн та її учасниками стали заклади освіти та наукові установи України, органи державного й регіонального управління, місцевого самоврядування; закордонні заклади освіти з Польщі, Литви, Естонії, Румунії та Угорщини. 

У рамках виставок педагоги мали можливість доєднатися до 65 заходів в онлайн-форматі з участю провідних наукових та освітніх установ, на яких обговорювались актуальні питання розвитку та функціонування сучасної освіти.

КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» брав участь у конкурсній програмі в номінації «Інновації в національно-патріотичному вихованні здобувачів освіти» і у підсумку здобув золоту медаль, а колектив закладу отримав диплом за презентацію кращих здобутків і плідну діяльність з упровадження інновацій в освітній процес. Окрім того, науково-педагогічні та педагогічні працівники інституту відзначені дипломами і подяками оргкомітету Міжнародних виставок «Інноватика в сучасній освіті» та «Сучасні заклади освіти».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...