09 травня 2020

Болонський ярмарок назвав найкращих дитячих видавців року

Болонський ярмарок дитячої книги оголосив переможців Bologna Prize for the Best Children’s Publishers of the Year 2020 року. Про це повідомляється на офіційному сайті ярмарку.




Нове дитяче видавництво, яке видає чудові дитячі книжки африканських письменників та ілюстраторів для дітей. З Гани до Танзанії та Південної Африки видавництво поширює сучасні історії з усього Африканського континенту.



Засноване 1990 року видавництво спеціалізується на літературі для дітей та підлітків. JIELI прагне постійно експортувати оригінальні китайські шедеври та впроваджувати на внутрішній ринок бестселери та класичні твори з різних країн.



Засноване 2011 року видавництво прагне видавати свіжі та надихаючі книжки-картинки та романи, які допомагають юним читачам шукати щастя, розуміти розбіжності та усвідомлювати себе. Однією зі сильних сторін видавництва є перевідкриття міжнародних шедеврів.

Північна Америка Les 400 coups (Канада)


Святкуючи 25-літній ювілей, видавництво присвячує свою діяльність виключно дитячій літературі, публікуючи ексцентричні книжки-картинки. Видавництво пропонує своїм читачам як розважальні, так і серйозні видання, а часто навіть приголомшливі книжки, що стимулюють до роздумів.

Центральна та Південна Америка Alboroto Ediciones (Мексика)


Видавництво, яке пропонує юним читачам якісні книжки, часто зосереджені на соціальних та поточних проблемах, щоб стимулювати роздуми над різними темами, такими як диктатура, міграція, соціальна інтеграція та інвалідність.



Протягом останніх 14 років видавництво видає високоякісні літературні книжки-картинки австралійських авторів та ілюстраторів. Компанія працює з відомими авторами та ілюстраторами, а також ставить собі за мету пошук та виховання нових талантів.

Bologna Prize for the Best Children’s Publishers of the Year – нагорода, яка заснована Болонським дитячим книжковим ярмарком у співпраці з Асоціацією італійських видавців (AIE) і Міжнародною асоціацією видавців (IPA). Нею відзначають видавців зі всього світу, які виділяються креативністю, мужністю та якістю редакційних рішень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...