11 квітня 2022

Учнів запрошують долучитися до онлайн-уроку “Доброчесність і держава”


Учнів 5–9 класів запрошують на онлайн-урок “Доброчесність і держава” від Освітнього центру Верховної Ради та Офісу доброчесності НАЗК.

Про це повідомили в телеграм-каналі Освітнього центру ВР.

Урок відбудеться 12 квітня о 12:00 на платформі Zoom. Тривалість уроку — до 30 хвилин, зустрічі відбуваються щовівторка. Щоби стати учасником заходу, треба зареєструватися за посиланням.

Це — друге заняття із серії п’яти онлайн-уроків. Якщо ви заповнювали форму для першого заняття, повторно цього робити не треба.

“Під час заняття ми поговоримо про те, що саме можемо зробити для того, щоби наша країна була доброчесною, як доброчесність допомагає зменшити рівень корупції й інших нечемних дій щодо інших людей, держави й суспільства загалом”, — пишуть організатори.

Загалом упродовж 5 уроків говоритимуть про таке:
  • Що таке доброчесність? Чому важливо стати на правильний шлях уже сьогодні?
  • Доброчесність і держава. Доброчесність як основа демократичної держави. Корупція vs доброчесність.
  • Доброчесність онлайн. Як захистити себе в інформаційній війні та не зашкодити.
  • Доброчесність у школі та повсякденному житті.
  • 5 наскрізних речей, які роблять нашу країну крутішою вже зараз: нові правила, взаємопідтримка, включеність, доброчесність.
Джерело: https://nus.org.ua/news/uchniv-zaproshuyut-doluchytysya-do-onlajn-uroku-dobrochesnist-i-derzhava/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...