18 квітня 2022

Вчителів і батьків запрошують на онлайн-фестиваль освітніх альтернатив

Онлайн-фестиваль освітніх альтернатив «ВільнОсвіта. Свобода вибору. Вибір свободи» пройде 18 квітня — 6 травня 2022 року.


On-line фестиваль освітніх альтернатив «ВільнОсвіта. Свобода вибору. Вибір свободи» має на меті надати інформаційну підтримку для тих, хто шукає власний освітній шлях у воєнних обставинах. Дати натхнення та «паливо» для освітян, які продовжують творити освітні проекти для українських дітей в Україні та за кордоном. Також — запропонувати психологічну підтримку для родин, дітей та батьків.

На фестивалі «VilnOsvita 2022 Свобода вибору. Вибір свободи» пропонується:

- Дослухатися до спікерів-експертів, доторкнутися й підживитися від чудових людей, знизити рівень стресу й тривожності.

- Відчути власну причетність, включеність у спільноту людей зі схожими цінностями і труднощами! Позбавитись небезпечного почуття самотності перед жорстокою наразі реальністю.

- Отримати свіжі «зачіпки» для роздумів і розумінь, натхнення для активних дій, контакти для співтворчості.

Фестиваль передбачає онлайн-ефіри тричі на тиждень трьох різних форматів:
  • інтерв’ю з експертами в галузі освіти (пряма трансляція + запитання в текстовому варіанті);
  • інтерв’ю з досвідченими експертами в галузі психології (пряма трансляція + запитання в текстовому варіанті);
  • панельна дискусія з батьками та вчителями, які тимчасово обрали для себе і своїх дітей певні освітні опції в різних країнах, та готові структуровано поділитися досвідом.
Розклад першого тижня:


Ефіри фестивалю доступні всім охочим. Вони будуть транслюватися в телеграм-каналі ВільнОсвіта. Після ефіру запис буде доступний у Телеграм, на YouTube-каналі та в тематичних соціальних спільнотах.

Підписуйтесь на телеграм-канал: https://t.me/VilnOsvita — саме там будуть всі анонси та відбуватимуться події фестивалю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...