26 квітня 2022

Рекомендації для викладання теми “Корупція” для старших класів


Офіс доброчесності НАЗК підготував методичні рекомендації щодо викладання теми “Корупція” для учнівства старших класів.

Про це “Новій українській школі” повідомили в НАЗК.

Переглянути та завантажити матеріали можна за цим посиланням.

Вони розроблені відповідно до типової навчальної програми інтегрованого курсу “Громадянська освіта” для учнів 10-х класів. Також їх можна використати на виховних годинах для інших вікових категорій.

“Тема “Корупції” входить до шкільного курсу громадянської освіти. Тому додаткові навчальні матеріали, розроблені профільними спеціалістами, стануть у пригоді педагогам під час підготовки до уроків”, – зазначають в Офісі доброчесності НАЗК.

Матеріали є детальним покроковим планом уроку з теми “Корупція”, який можна використати як повністю, так і кожен елемент. Вони підходять як для очного, так і дистанційного навчання.

Якщо ви маєте додаткові запитання чи потребуєте поради – можете звернутися в Офіс доброчесності НАЗК: prosvita@nazk.gov.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...