20 квітня 2020

Створили сайт, де зібрані всі зміни в освіті України через карантин

В Україні створили сайт, де зібрані всі зміни в освітньому процесі, впроваджені через карантин. Інформаційний ресурс http://mon-covid19.info створило Міністерство освіти і науки.


Інфоресурс містить ключову інформацію про зміни в роботі дитячих садків, шкіл, закладів профтехосвіти, університетів та коледжів. Зокрема, тут вже є актуальна інформація про завершення навчального року в школах, цьогорічне ЗНО та вступну кампанію.

Сайт також містить корисну інформацію для педагогів — щодо режиму роботи, зарплат, відпусток, атестації, заповнення класних журналів, інструментів для дистанційного навчання тощо.

Окрім того, є контакти установ і служб, які стануть у пригоді, якщо потрібно буде уточнити інформацію.

У разі змін режиму карантину або ухвалення через нього нових рішень у системі освіти інформацію на сайті оновлюватимуть та доповнюватимуть. Детальніше — за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...