30 квітня 2020

Запустили проєкт про видатні українські родини

Проєкт «Видатні українські родини» — це серія постерів про родини, які стали фундаментом української нації, культури та науки. Усі вони будуть у вільному доступі для навчання в школах. Наразі вже дослідили родинне дерево Лесі Українки.

Ініціювали День Родоводу організатори Дня Вишиванки, які цьогоріч через карантин не проводитимуть масових заходів. Проєкт присвячують видатним українським родинам, кілька поколінь яких робили значний внесок у розбудову держави.

«Таким чином прагнемо заповнити пустку в інформаційному просторі і привернути увагу українців до того, що кожен український рід є частиною кореня, з якого виростає Україна», — каже співорганізатор Олександр Ткачук.

Науковців, істориків, дослідників закликають долучатися до проєкту, аби допомогти фахово розповісти про якомога більше видатних українських родин.

Усі постери в оригінальному розмірі можна буде завантажити за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...