27 квітня 2020

Книжкові онлайн-вечірки та відеокурс з написання рецензій – як долучитись

Український інститут книги розпочинає два проєкти – книжкові онлайн-вечірки та відеокурс з написання книжкових відгуків.

Відеотрансляції проводитимуть на fb-сторінці інституту.

“Читати регулярніше варто не тільки на карантині. Але саме зараз так бракує потужної хвилі емоцій. Тому Український інститут книги запустив книжкові вечірки.

Із понеділка до п’ятниці о 18:00 люди, яких цікаво читати й слухати, розповідають вам про різні теми й жанри в літературі. 20 хвилин розмови про книжки – і можете відриватися аж до ночі. Сусідам не заважає!”, – зазначили організатори.

Також інститут двічі на тиждень о 16:00 проводитиме відеотрансляції, де лектори та лекторки розповідатимуть про особливості букблогінгу та рецензування. Вони відповідатимуть на запитання на кшталт “що треба бачити на сторінках, щоби з цього вийшла історія?” та “як розповісти про книжку – треба писати довжелезний текст чи достатньо сторіз?”

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...