07 квітня 2020

НАЙВІДОМІШІ МУЗЕЇ СВІТУ, ЯКІ МОЖНА ВІДВІДАТИ ОНЛАЙН

Пропонуємо експозиції найпопулярніших музеїв, які можна відвідати онлайн не виходячи з дому.

Сьогодні з розвитком сучасних технологій можна відвідати безліч музеїв та туристичних пам'яток віртуально. 

Компанія Google запустив безкоштовний віртуальний тур Версалем, який розташовано у Франції. Користувачі можуть прогулятися палацом і відвідати сад та кімнати, детально розглянути інтер'єр, картини, скульптури тощо. Також на сайті найвідомішого символу Парижу - Лувра є віртуальні екскурсії.  


У Флоренції (Італія) у відомій галереї Уффіці Google Arts & Culture зібрана велика колекція шедеврів музеїв європейського образотворчого мистецтва. Також онлайн  можна відвідати Сікстинську капелу та розглянути шедеври Боттічеллі та Мікеланджело тощо. 


До послуг відвідувачів онлайн найвідоміший історико-археологічний музей Великої Британії.

На сайті Музею Ван Гога, який розташовано у Нідерландах можна дізнатися про творчий шлях та життя найпопулярнішого художника світу. Крім того, шанувальникам шедеврів Вермеєра та Рембрандта можна подивитись їх онлайн на сайті Державного музею (Рейксмузей). 


Найвідомішу туристичну пам'ятку розташовану у Греції - Акрополь - можна відвідати віртуально на офіційному сайті


На сайті  музею мистецтв Метрополітену, який розташовано у Мангеттені (Нью-Йорк, США) пропонують відвідувачам для ознайомлення велику кількість колекцій сучасного мистецтва.  Також у Лос-Анджелесі на сайті Музею Гетті зібрано близько п'ятнадцяти тисяч експонатів  для ознайомлення. 

В Іспанії розташовано відомий музей Далі, на офіційному сайті можна познайомитись із найбільшою колекцією його робіт. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо на новий сайт науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що у 2023 році створено науково-методичну лабораторію виховної роботи, фізичної культури та безпечного осв...